Saturday, March 26, 2011

Girl vs Guy Part 1

Girl : Kami prasan kot bila guys tengok-tengok kitorg. Tengok badan kitorg. Korg tak reti hormat kami perempuan ke? Hormat la sket.

Guy: Kalo bukit bakau da terpampang depan mata, sape tak nak daki? Dari jauh lagi da cari laluan mane nk lalu utk daki. Tapi kalo bukit tuh jauh dlm tersorok, tebal dgn pokok-pokok tutup bukit, org tak brani nak dekat rase nyer. Tengok pon tak, sbb mmg tak nampak pape pon. Pokok tebal sgt.

Girl : (Korg tolong jwbkan).....

2 comments:

  1. hahahha.

    guy: gatai.
    girl: gedik.

    ReplyDelete
  2. haha..yang girl tuh senanyer tweet mmber aku..aku nk je jwb camtuh, tweet blk kat die..tapi pnjg sgt..so post kat sini..haha...

    ReplyDelete