Saturday, April 2, 2011

Lipat dalam Lipatan - Episod : Durian Oh Durian~~

Durian Oh Durian
Macam biasa, wikend amat-amat jarang skali untuk produktif. Takde output pon arini. Macam mane nk ade kalo da mlm tadi maen futsal kat Menglembu, smpi UTP pon da kol 5 pagi. Bangun tdo plak tak nak tgh hari plak kn? Di campur dgn mslh kat kaki kanan, sakit semakin menjadi-jadi plak 2-3 hari nh. Too much futsal I guess. Setiap hari, setiap ptg n even ade ptg+mlm maen futsal. Ptt la injured kot. kene cari tukang urut camnih..haih~~

Ptg tadi sbb pnt sgt n skt kat kaki, aku tdo kejap. Bgn tdo dkt2 maghrib, bukk FB kejap. Tunggu masuk waktu. Tetibe aku ternmpk satu status kat FB yang sgt membuat aku tensen.

Nama pemilik Fb dirahsiakan. Lupe nk cencored nama kawan2 beliau plak.

Why? Why? Why? Why korg pergi tak ajak aku? Why??????Make gu~~haha..
Penat aku buat promotion sepanjang mingu lepas dan mingu nih, ajak kawan-kawan sape yang free and sanggup nk pergi Bukit Gantang demi membaham durian kat pesta Durian RnR bukit Gantang. Nak pergi sndr jauh. Pastu tak best kalo pergi sorg aje. Tapi....
Korg pergi tanpa kelibat aku. Tinggalkan aku di UTP dan kemudian update status kat FB plak tuh. Why??Durian...Oh durian.....

Bukti aku buat promotion. Profile pic pon gambo durian tuh.
Sebenarnya stiap tahun mmg ade promotion kat RnR Bukit Gantang. Bermula dari 2007 dan sehingga tahun nih Pesta Durian akan berlangsung di RnR tersebut stiap tahun bile menjelang musim durian. Dgn bayaran RM9.90, EAT ALL YOU CAN!!!!!
http://www.bharian.com.my/bharian/articles/RM9_90untuknikmatiduriandiHentianBukitGantang/Article

Before nih penah plan nk pergi, tapi salah tarikh. Pesta Durian da abes baru kitorg plan nk pergi bersama Komiti Convofair 2009. Tahun nih peluang terakhir utk makan durian Bukit Gantang sebelum menamatkan pengajian di UTP, insya Allah..Aku nak makan DURIAN!!!! Pliz sape-sape yang hantu durian cam aku, jom la pergi Pesta Durian nih weh..isk3..last chance nih..da grad ssh nk kumpul2 ramai2 mkn durian same2..isk3

p/s kepada pemilik FB dan kwn2 beliau : kawe xngaku saing doh male nih..tobat kawe keno lipak dgn sek mu..sedey parok. kecewa sero :P-->kidding :)

5 comments:

  1. Weh!!!!
    jom!!
    sabtu ni....
    mlm kita intercourse futsal..
    terbaek tak??
    kita gi pagi...recruit2 (^_^)

    ReplyDelete
  2. hahaha...kne lipak doh la...

    ReplyDelete
  3. sensor name je..gmbr trg2 kot nmpk..haha..ap2 pon poji durian 2 memg sdp la..weh,jom ah pkat g pesta drian 2 wiknd ni

    ReplyDelete
  4. ko extend sem mcm aku..insyaallah kite gi nxt yer hahahah

    ReplyDelete
  5. nash : TORRBAEKK
    supel : rajo lipak meme gitu..lipak saing sokmo..aigo..haha
    amin: haha..mmg on purpose..hahaha...wikend nih aku g gak..ngan nash..join lagi?
    yau : doa bende baek2 yau..jgn doa camtuh kat saing yau..huhu

    ReplyDelete