Sunday, January 9, 2011

Terjunan Terakhir....Bye-bye Sg Sedim...

P-E-A-C-E

Kembali aku ke dunia blog. Serabut sgt rase nyer dgn logbook dan slide utk presentation dan final report yang bakal kene siap kn. Adess..So take 5 kejap..jom usha kenangan indah di Sg. Sedim..

First time dtg sini. Port yang nih laju dan bnyk batu.
Semalam (8 Januari 2011) aku pergi Sg Sedim buat kali terakhir nyer. Lepas nih xdpt da nk pegi lagi. Bnyk memori best kat sini. Aktiviti budak rumah aku yang pertama kat sini gak. Penah jugak bermandi manda dgn dak2 intern Penang dan sume Celesticos tribe.BEST~~~~!!

Ape special nyer tempat nih? Hanya 30mnt dari rumah sewa aku. Convoi nek moto pon best. Tempat die sgt luas. Pastu ade tempat yang dalam (lebih dalam dari tingi aku), dan landai. So yang pandai berenang atau tak reti berenang still ble enjoy kat sini. So nobody left out. Dan attraction plg best kat sini semesti nyer KO BLE TERJUN DARI JAMBATAN YANG TINGGI WEH!!!!haha..tu plg best...ok less words more picture..ni collection pic yang aku ske sepanjang mandi manda kat sini..enjoy...


Port terjun plg best. Tingi woo...(abu,aku,buwik)
video
Sedikit video utk santapan mata

Slain terjun dari jambatan bole gak dive kat tepi nih dari atas batu.

Dalam bnyk2 terjunan, fav aku backflip. Banga sket sbb dak2 uma aku xreti, tapi aku yang besar nih bole buat. Haha..Ni bukti aku bole buat backflip.

Otomatik mesti tutup idung. Tak tau nape.

video
Ni video aku backflip. Terjunan terakhir aku kat sini.isk3..

 Before puasa dulu, smpt gak ajak dak2 penang (intel,AMD) dtg kulim. So ape lagi, sume da berkurun xmandi, ajak la pegi Sg Sedim lagi.hehe..

Bergambar sebelom bersiram. Irsyad, aku, abu, deli, nipi, din, yau,mat alip, buwik, moh(cameraman)

Nak backflip kat atas org pon bole (Deli)
Kuar mandi dgn diorg plg best, sbb ade cameraman (Moh). So bnyk la picture2 klaka smpt snap. Ni antre pic plg klaka kitorg snap.

Tolak bontot ko.muahaha

OI!!jgn TOLAK!~

Practise sepak housemate(Din, Yau)

Kanak2 MRSM PC men sepak org (Abu, Deli)

Ala2 matrix (sile abaikan perut)

This is SPARTA!!

Din mmg asik kene sepak je.haha

Sempat la jugak kuar dgn Celesticos tribe. Rugi da duk kat Kulim tapi xmandi sini. Siyes rugi.

Kanak2 Ribena Celesticos



Semalam ptg merupakan terjunan terkahir yang aku bole buat kat sini. Lepas nih xle da nk mandi dgn kawan2 kat sini lagi. Tak tau la ade lg x pluang nk mandi2 kat sini lagi. One thing for sure i'm gonna miss this place ssoooo much..Sepanjang 21tahun aku idop, nih la tmpt mandi plg best penah aku jump. C u n till we meet again Sg Sedim.


Gambar kenangn terakhir di Sg Sedim.

8 comments:

  1. ape kui2 nih bu?hehe
    yau, tu las pic kat sedim la..hik3...demit yau

    ReplyDelete
  2. best nye! kat mane sg sedim ni? teringin lak nk g. haha~

    ReplyDelete
  3. chika, tu aksi plg sng nk buat..so sepak je la..huhu
    anisyafrina, sg sedim kat kulim kedah...pegi2..jgn xpergi..rugi2..hehe

    ReplyDelete
  4. hahaha. kelakar dowh gambar-gambar :p
    tp nmpk mcm best gle. huu

    ReplyDelete
  5. haha..ezza best giler weh..siyes 22 tahun aku idop, nih la tmpt plg best tuk mandi..ade lg satu port tmpt terjun..xd pic lak..lagi best..

    ReplyDelete